Search:

Type: Posts; User: adeboer

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    9
    Views
    4,087

    Figured it out...The business either has a faulty...

    Figured it out...The business either has a faulty wireless Cisco ea4500 or its doing some kind of rogue ap management and killing off our wireless. Unplugged the cisco and the overwhelming traffic...
  2. Replies
    9
    Views
    4,087

    1010 attached the recording

    1010

    attached the recording
  3. Replies
    9
    Views
    4,087

    I wish we could move to the 5ghz but we can't....

    I wish we could move to the 5ghz but we can't. I'll see if I can upload a recording, it just seems like something on channel 1 is bleeding over to the whole 2.4ghz on different intervals. Take a look...
  4. Replies
    9
    Views
    4,087

    We have some terrible ping times on all devices...

    We have some terrible ping times on all devices through channels 1-6 and occasionally 11. This specific business has a ton of wireless around in the area and I'm thinking its just something they will...
  5. Replies
    9
    Views
    4,087

    Here is another screenshot 1008

    Here is another screenshot

    1008
  6. Replies
    9
    Views
    4,087

    Need some help identifying

    It seems like every couple mins or so the whole 2.4 range gets blasted. Around channel 11 its not so bad.
    Any ideas what this might be?

    10071006
  7. Replies
    5
    Views
    3,256

    Thanks for the help!

    Thanks for the help!
  8. Replies
    5
    Views
    3,256

    879 attached - I believe this is what you were...

    879

    attached - I believe this is what you were looking for
  9. did you ever figure this out? I'm having the same...

    did you ever figure this out? I'm having the same issue
  10. Replies
    5
    Views
    3,256

    Help with identification

    I seen a similar screenshot of this and I'm running into the same issue. Any info on this would be great
Results 1 to 10 of 10