Results 1 to 9 of 9

Thread: Chanalyzer lite + Windows 7 RC1 x64

  1. #1

    Default Chanalyzer lite + Windows 7 RC1 x64

    Hi,

    I'm trying to test Chanalyzer lite on Windows 7 RC1 x64 (with a Wi-Spy DBx).

    It doesn't even start. I do have an error box without any relevant information.

    I can't press the "Send Error Report" button (it's grayed) and if I press "Copy to Clipboard" it doesn't copy anything.

    On the other hand, Chanalyzer 3.2 is working fine.

    So what can I do?

    Regards,

    Pappy

  2. #2

    Default Exact same problem in Vista

    Exact same problem in Vista Ultimate x64

  3. #3

    Default It is probably the 64Bit of

    It is probably the 64Bit of the OSes.
    I don't think Chanalyzer Lite likes 64Bit yet.

  4. Default Thanks for letting us know.

    Thanks for letting us know. We'll keep you updated once we know what is going on. In the mean time, please make sure you have the latest version of Chanalyzer Lite. Thanks again!

  5. Default If you can, please post the

    If you can, please post the version number you're using in this forum. thanks again!

  6. #6

    Default Hi Trent, Version 1.0.2.616

    Hi Trent,

    Version 1.0.2.616

  7. #7

    Default Same thing here with Vista

    Same thing here with Vista Ultimate x64

  8. #8

    Default I was having the same

    I was having the same problem, Trent sent me a test build (062609) That I have tested on both Vista Ult 64 and Windows 7 Ult 64, it works on both, so be patient the fix will be forthcoming.

  9. Default Yes, that's exactly what the

    Yes, that's exactly what the problem is.* Version 1.0.3 should run on x64 systems without crashing.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •