Results 1 to 7 of 7

Thread: Chanalyzer Lite ?

  1. #1

    Default Chanalyzer Lite ?

    I've built a new PC, got a new ISP and want to use my Wi Spy 2.4i to check for a quiet WiFi channel for the new connection.
    I can't find Chanalyzer Lite on the Downloads page even though there is a link that should take me to it

    NOTE: If you own a Wi-Spy 2.4i you will need to download Chanalyzer Lite.
    Maybe I can find the Chanalyzer Lite install file on my old PC's hdd but I'm rather disappointed not to find it available on the Metageek site.
    Is this a site bug or have they stopped making Lite available?

  2. #2

    Default

    Channelizer Lite by any other name would be as sweet. Download Channelizer Basic here.

  3. #3

    Default

    Thanks for the reply but the Chanalyzer 4 doesn't recognise my Wi-Spy 2.4i.
    It can see my Wi-Fi adapter dongle, as can inSSIDer.
    I can do the Wi-Fi channel check but I also use the Wi-Spy for spectrum analysis of RC equipment/interference and for that I need the software to see the Wi-Spy 2.4i.

  4. #4

    Default

    Panic over.
    Found my old Chanalyzer Lite v1.1 and V2.06 installers.
    Mercifully they still work on Win7.
    I don't know why Chanalyzer Basic 4 doesn't see the 2.4i but it doesn't.
    The Lite V1.1 is useful because it has the 3D display that the V2.06 does not; not essential but interesting nevertheless.
    Metageeks should keep the old Legacy Lites on file for us old 2.4i users.
    Keep the faith innit ;^)

  5. Default

    Hey guys, sorry we missed this!

    Chanalyzer 4 (Basic and Pro) aren't compatible with the 2.4i. The 2.4i requires Chanalyzer Lite, which can be downloaded here:

    Chanalyzer Lite

  6. #6

    Default

    A bit old, but it's a site "bug" that nobody seems to have put right.

    The "... you will need to download Chanalyzer Lite" link on the products/chanalyzer page links to http://www.metageek.net/products/chan-lite ... but it seems it simply reloads the page.

  7. Default

    Quote Originally Posted by gotty View Post
    A bit old, but it's a site "bug" that nobody seems to have put right.
    Thanks for letting us know! The web dev team should have it fixed by the end of the day.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •